Workshops: Students at London schools and universities

Students at London schools and universities are campaigning for Narges Mohamadi and other women human rights defenders. WAVE working alongside Amnesty International UK Women’s Action Network (WAN) in London’s schools and universities to raise awareness about human rights. The workshops were led by Shimaa Elsayed the founder of WAVE and Amnesty Teacher and delivered by women human rights trainers who were trained by WAVE to promote human rights education. #FreeNarges #NargesMohammadi
يقوم الطلاب في مدارس وجامعات لندن بحملات من أجل نرجس محمدي وغيرها من المدافعات عن حقوق الإنسان. (ويف) تعمل جنبا إلى جنب مع شبكة عمل المرأة بمنظمة العفو الدولية في المملكة المتحدة (وان) في مدارس وجامعات لندن لزيادة الوعي بحقوق الإنسان. وقد ترأس ورش العمل شيماء حسن السيد مؤسس منظمة “ويف” و” Amnesty Teacher ” وألقتها مدربات حقوق الإنسان اللواتي تلقين تدريبا من مؤسسة “ويف” لتعزيز التثقيف في مجال حقوق الإنسان. #FreeNarges #NargesMohammadi

Leave a Reply

Your email address will not be published.